OKTATÓANYAGOK

ÉS TRÉNINGEK

Hogyan legyél egy intelligens dumaguru?

Mind hazai, mind nemzetközi szinten egyedülálló videótréning a nőkkel való kommunikációról. Hagyd a PUA anyagokat és sajátítsd el a VALÓBAN FONTOS ALAPOKAT! Hidd el, semmit nem fogsz tudni, kezdeni a nőkkel sem az ismerkedésben, sem a párkapcsolatban amíg  nem tudsz velük beszélgetni, vagy tudsz, de unalmasnak találnak. Hiába ígérget neked bárki bármit.

Részletek

Nappali Ismerkedés Tréning

Tanuld meg, hogy kell megközelíteni egy intelligens és szép nőt, hogy szerezd meg a számát és hogyan egyeztesd le vele a randit, úgy hogy arra el is jöjjön!


Jelenleg nincs szabad hely.

Hogyan ismerkedj meg bárkivel, bárhol, bármikor?

Videótréning arról, hogy hogyan kezdeményezz számodra vonzó és intelligens nőknél. Az első lépés megtétele a legnehezebb. Elmagyarázzuk és rejtett kamerás felvételeken bemutatjuk, hogy csináld, hogy menj oda és hogy mit mondj! Internetes társkeresőn történő levelezésre és szexchat elemzésre is találsz példát.

Részletek

Hogyan szerezd vissza az exbarátnődet?

Ebben a programban elárulom neked korábbi szerelmed vissza-hódításának pontos lépéseit és egyeben arra is választ kapsz, hogy ennek van-e számodra értelme, és ha nincs akkor hogyan lépj gyorsan és sikeresen tovább.


Részletek

Intelligens Ismerkedés
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el