100%-os pénzvisszafizetési garanciával


Hányszor volt már olyan, hogy megláttál valahol egy nőt és azt gondoltad, hogy "legszívesebben úgy odamennék hozzá, beszélgetnék vele, bárcsak összejönnék vele"? Aztán elfogott egy félelem, mert rájöttél, hogy fogalmad sincs, hogy hogyan kezdeményezz, és mit mondj neki. Talán végül megpróbáltad, de a lánynak nem jött be és csak beégetted magad.

Az ismerkedésben a legnehezebb az első 2-3 perc. Ezzel az oktatóanyaggal lépésről-lépésre bemutatjuk, hogy minden szituációban: nappal utcán, plázában, indirekten, direkten, éjjel discoban, pub-ban, internetes társkeresőn, ülő, álló, mozgó nőnél hogyan tudsz INTELLIGENS MÓDON kezdeményezni, és elkezdeni az ismerkedést méghozzá könnyen, gyorsan és egyszerűen.

Mindezt rejtett kamerás videókon keresztül valódi környezetben, valódi lányokkal meg is mutatjuk!


13 év, 500 randi, több ezer megszólítás és több száz diák tapasztalatát sűrítve kapod meg ebben az anyagban.


Amióta ismerkedés-oktatással foglalkozom, minden ember ugyanazt kérdezi tőlem - állandóan - amint elmondom nekik, hogy mivel foglalkozom:

Ádám, és mit mondasz a nőknek amikor odamész hozzájuk, vagy rájuk írsz?

Miután erre válaszolok, általában jön a következő kérdés:

És hogyan folytatod?

Ennek az anyagnak a célja az, hogy aki végignézte, mind a két válaszra könnyedén tudjon válaszolni.

Bemutatjuk a legnehezebb részt: az első 2-3 percet

Nagyító alá vesszük az ismerkedés első 2-3 percét, és persze beszélünk a zárásról is (hogyan kérd el a kontaktját), de ez az anyag elsősorban a kezdeti nehézségeket igyekszik áthidalni. Akár internetes társkeresőn, akár nappközben, akár éjszakai szórakozóhelyen látsz meg egy számodra vonzó nőt, ez az anyag lépésről-lépésre végigsegít a folyamaton, azzal a legfőbb céllal, hogy bárhol, bárkit, bármilyen körülmények között meg tudj szólítani és el tudj kezedeni INTELLIGENS módon ismerkedni.

Rejtett kamerás videók

Nem csak a szánk jár. Meg is mutatjuk! A modulok 3 részből épülnek fel. Az elsőben elmondom az adott téma elméletét: mire figyelj, mik az alapszabályok. Utána láthatsz egy rejtett kamerás felvételt. (Már ahol volt értelme készíteni. Nézd meg a "Tartalom" részt a részletekért.) Ezután pedig a rejtett kamerás videót narrációs szerűen kielemzem, és elmagyarázom közben, hogy mi történik köztem és az adott lány között. Így már tényleg pofon egyszerű lesz az ismerkedés. Csak csinálnod kell!

On-line videótréning

Az oktatóanyag moduljait olyan on-line formában fogod megkapni, amit könnyedén tudsz nézni vagy hallgatni akár a számítógépeden, akár a telefonodon, amikor neked alkalmas.

Átlagosan 15 perces modulok mellébeszélés nélkül

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb ember elfoglalat és kevés az ideje, úgy állítottuk össze az anyagot, hogy egy modul rendkívül törömör és lényegretörő legyen. Hagyjuk a mellébeszélést és a körítést! Egy modul átlagosan 15 perc hosszú. Ez azt jelenti, hogy már a megrendelés napján, ha kimész az utcára, vagy felmész társkeresőre elkezdheted alkalmazni a tanultakat.

100%-os pénzvisszafizetési garancia

Tudjuk garantálni azt, hogy maximálisan sikeres leszel a nőknél és rögtön 3 szőkével bújsz ágyba a megrendelés estéjén, ha megrendeled az anyagot? NEM! Ugyanis ehhez Te is kellesz! Mindent megtettünk, hogy a legjobb minőséget, a legjobb módszereket átadjuk, szerintünk a leghatékonyabban. De ha nem mész oda lányokhoz, nem lépsz be a társkeresőre és nem gyakorolsz akkor ez mind-mind hiába.

Ennek ellenére mégis merünk 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalni, mert hiszünk abban, hogy ha alkalmazod a tanultakat valóban óriási előrelépést érsz el a nőkkel kapcsolatos céljaidban. Ha bármi miatt nem vagy elégedett, jelezd ezt legkésőbb a vásárlástól számított egy hónapon belül és kérdés nélkül visszakapod a tréning árát!

TARTALOM


 1. Bevezető: Itt elmondok pár tippet, hogyan tudod legjobban hasznosítani az anyagban elhangzottakat, illetve mi az a 2-3 hiba, amit a legtöbb diákom elkövet, amikor elkezdi tanulni az ismerkedést! Ez a rész segít, hogy te ne tartozz közéjük!
 2. Alapok: Mielőtt belecsapunk a közepébe, megalapozzuk a folyamat sikerét. Itt ismertetlek, az ismerkedési típusok összes létező formájával, és hogy melyiket, mikor használd. 
 3. A direkt és az indirekt ismerkedés alapjai: Mi az a két alapvető ismerkedési mód, ahogy megközelíthetsz egy lányt? Legtöbben vagy csak direktezni, vagy csak indirekten szeretnek ismerkedni, sokan pedig azt sem tudják mi mit jelent. Rengeteg anyag elmondja mik ezek elméletben, de arról nem mond semmit hogy milyen helyzetben melyiket érdemes használni. Itt megtudod, mikor melyiket használd, hogy a leghatékonyabb legyen az ismerkedés. 
 4. Direkt ismerkedés nappal: És kezdődik az, ami még nem volt Magyarországon. Megmutatom, hogy ha nappal séta közben, a vonatra várva, vagy akár plázában szeretnél kezdeményezni egy lánynál mit kell tenned, mire figyelj, mik az alapszabályok!
 5. Indirekt ismerkedés: Elmondom mikor és hogyan használd. Rejtett hangfelvételt készítettünk. (Képet is rögzíteni egy vonaton 2 méterről... Ezt nem tettük meg.) Rengeteget forgattunk és végül a felvétel, amit beválasztottunk az anyagba bár nem a legjobb minőségű és először ki is akartuk törölni, de a szerkezete és a tartalma annyira tanulságos, hogy vétek lett volna nem kiadni. Hiába zárok egy lányt, hogyha abból nem lehet tanulni... Azt hiszem, benne van minden, amit egy jó indirekt ismerkedéshez kell, úgyhogy vonaton, metrón, villamoson, nem lesz ezzel több gondod. A rejtett felvétel bemutatása előtt rendszerbe szedtem a lépéseket, hogy érthetőbb legyen, utána pedig jön az elemzés! Minden rendszer lényege, hogy másolható legyen, itt is erre törekedtem!
 6. Éjszakai ismerkedés: Sokat töprengtünk, hogyan is kéne megcsinálni a rejtett kamerás videót az éjszakai ismerkedéshez. Mivel sötét és hangzavar van egy szórakozóhelyen a rejtett kamerás videók nagyon alacsony minőségben tudták volna csak átadni a lényeget. Hostesen elmutogatni pedig nem elég hatékony és tanulságos. Ezért ebben a modulban a lehető leggyakorlatiasabban tanítom meg a kedvenc éjszakai ismerkedős módszereimet, amiket már évek óta sikerrel alkalmazok én is és a diákjaim is.
 7. Internetes ismerkedés társkeresőn: A legnépszerűbb ismerkedési forma. Valószínűleg azért mert kényelmes, és nem kell hozzá nagy bátorság. Mégis a legtöbb ember nagyon rosszul csinálja, és bármilyen nő megmondhatja, hogy a legtöbb férfi baromi béna szöveget ír a csajoknak! Ehhez próbáltam a lehető legjobb tippeket, és persze példákat mutatni, hogy az első 4-5 levél gond nélkül menyjen. Utána már nincs nehéz dolgod.
 8. Hogyan kezdeményezz, ha a lány a barátnőjével van? A legtöbb embernek sci-fi, sokan nem is ajánlják. Én is csak haladóknak, de sokan kérdezik, mit csináljunk ha a lány a barátnőjével sétál, és úgy kell megállítani. Bemutatjuk, hogy ez sem lehetetlen. Rejtett kamerás videó, és persze komment, majd az elméleti útmutató!
 9. Hogyan szólítsd meg ha ül? Valamilyen rejtélyes oknál fogva a legtöbb embernek problémát okoz, a megszólítás, ha az illető hölgy ül. Itt egy padon ülő lányt szólítottam le Pesten Kelenföldön, és közben elmagyarázom mikre kell odafigyelned, ha utánam akarod csinálni. Nincs kétségem felőle, hogy ezután már menni fog.
 10. Extrák: Összesen még 6 videó. Kitérünk arra, hogy ha inkább csak kalandot keresel, akkor hogyan szexchat-elj egy lánnyal. Mindez példával, elemzéssel (2 videóban). Mutatunk még rejtett kamarás videókat olyan nem forgatókönyv szerinti szituációkról, amit meg fogsz tapasztalni ha gyakorolsz (pl. mit mondj ha barátja van). Sőt egy diákról is fogsz videót látni, hogy lásd, nem csak az oktató képes megcsinálni az elhangzottakat.

Hogyan ismerkedj meg bárkivel, bárhol, bármikor?

Alap csomag

 • Bevezetés
 • Alapok
 • A direkt és az indirekt ismerkedés alapjai
 • Direkt ismerkedés nappal
 • Indirekt ismerkedés
 • Éjszakai ismerkedés
 • Internetes ismerkedés társkeresőn
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia 
5 990 Ft


Hogyan ismerkedj meg bárkivel, bárhol, bármikor?

Prémium csomag

 • Bevezetés
 • Alapok
 • A direkt és az indirekt ismerkedés alapjai
 • Direkt ismerkedés nappal
 • Indirekt ismerkedés
 • Éjszakai ismerkedés
 • Internetes ismerkedés társkeresőn
 • Hogyan kezdeményezz, ha a lány a barátnőjével van?  
 • Hogyan szólítsd meg ha ül? 
 • Extrák: sexchat, bónusz rejtett kamerás videók
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia 

7 990 Ft

MEGRENDELÉS

Intelligens Ismerkedés
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el