100%-os pénzvisszafizetési garanciával

Semmit nem fogsz tudni kezdeni a nőkkel sem megismerkedéskor, sem telefonon vagy chaten, és a párkapcsolatban sem, amíg amíg nem tudsz beszélgetni velük , hiába ígérget neked bárki bármit! Hagyd a PUA anyagokat és tanuld meg a

VALÓBAN FONTOS ALAPOKAT


Mindennek az alapja a kommunikáció! Semmit nem fogsz tudni, kezdeni a nőkkel, sem az ismerkedésben, sem a párkapcsolatban, addig, amíg nem tudsz beszélgetni velük, vagy tudsz, de dögunalmasnak találnak. Egyszerűen a dolog véget ér mielőtt elkezdődne...

Életem első randiján 24 évesen úgy izgultam, hogy lement a vérnyomásom, majdnem elájultam. Úgy rettegtem mi lesz, ha meg sem tudok szólani majd a randin. Az első pár alkalommal, amikor nőket hívtam telefonon, leírtam egy papírra, hogy mit fogok mondani és nagy bátorság után felhívtam majd felolvastam a szöveget!

Ez a helyzet változott... Nem akarok hencegni, de csak az elmúlt két hónapban 5 nő is megdicsért, hogy menyire jól ki tudom fejezni maga, és milyen jó, hogy tudok beszélni. Ez azonban nem a szerencsének köszönhető, hanem tudatos, és kemény munkának. Összeszedtem az elmúlt 13 év tapasztalatát, és tanulságát, amit rendszerbe szedtem neked. Ennek a végeredménye lett, a "Hogyan legyél intelligens dumaguru?" című nyugodtan kijelenthetem, hogy mind hazai mind nemzetközi szinten hiánypótló oktatóanyag!

11 modulból álló videótréning, gyakorlati feladatokkal

Az oktatóanyag moduljait olyan online formában fogod megkapni, amit könnyedén tudsz nézni vagy hallgatni akár a számítógépeden akár a telefonodon, amikor neked alkalmas. A 11 modul mindegyikéhez egy gyakorlati feladatokkal teletűzdelt segédanyagot is kapsz, aminek az a célja, hogy rögtön fel tudd dolgozni az anyag 80-90%-át ellentétben a legtöbb könnyvel és oktatóanyaggal, aminek kutatások szerint csak 10-20%-át hasznosítják.


Napi 30 perc és nagyon komoly szintre el fogsz jutni a kommunikációban

Mivel tudjuk, hogy a legtöbb ember elfoglalat és kevés az ideje, úgy állítottuk össze az anyagot, hogy egy modul átlagosan kb. 15 perc hosszú legyen és hozzá a feladatlap kitöltése is kb. negyed óra. Ha valaki átlagban naponta 30 percet rászán erre az oktatóanyagra, az bő 2 hét alatt nagyon komoly szintre el tud jutni a kommunikációban.


100%-os pénzvisszafizetési garancia

Ha bármi miatt nem vagy elégedett, jelezd ezt legkésőbb a vásárlástól számított egy hónapon belül és kérdés nélkül visszakapod a videótréning árát!

TARTALOM


 1. Bevezetés. Itt kapsz pár hasznos tippet, hogy hogyan tudj a lehető legmaximálisabban profitálni ebből az agyagból! A legtöbben a könyvek, oktatóanyagok, csak 10-20% hasznosítják. A bevezetőben elmondom, hogyan tudd 80-90%-át feldolgozni az anyagnak!
 2. Alapok. Minden ház építése az alapokkal kezdődik. Itt 4 gyakorlati tanácsot kapsz, ami meg alapozza a kommunikációdat! Illetve megtudhatod, hogy mi az oka annak, hogy sokan nem tudnak lányok előtt beszélni, és hogyan kezeld!
 3. Az ismerkedés piramis. Több ezer leszólításom volt életemben, és több ezret láttam, valamint rengeteg emberrel beszéltem a hódításaikról, ismerkedési módszerükről, randikról. Észrevettem, hogy mind ugyanazon az elven működik. Ha ezt tudod, az ismerkedés már nem egy misztikus valami lesz, hanem egy logikus lépésekből álló rendszer! Hatalmas lépéselőnyben leszel a többi emberrel szemben, akik szerencsétlenül bénáznak a nőknél!
 4. Asszertív kommunikáció. Sokan hallottak róla, de kevesen tudják definiálni pontosan hogy mi az. Használni meg pláne. Itt pontosan elmondom, mi a lényege, mikor és hogyan használd jól, ismerkedésben, és párkapcsolatban, sőt akár munkahelyen is!
 5. Önirónia. A kedvenc "fegyverem" randikon és ismerkedésben. Ha csak ezt az egyet megtanulod, garantálom, hogy már szimpatikusabb leszel a nők szemében, mint a férfiak 97%-a! A videóban ki is fejtem, hogy miért!
 6. Hanglejtések. Nincs szükséged testbeszéd DVD-re és tanfolyamokra. Mindig nevetek, amikor ilyeneket látok PUAknál. Csak 6 + 1 apró dolog van, amit a testbeszédről, és főleg a hanghordozásról tudnod kell. 20-30 perc alatt rengeteg könyvet, időt, és pénzt spórolhatsz meg, ha ezt a modult becsülettél végig hallgatod, és persze megcsinálod a feladatlapot hozzá!
 7. Mit csinálj, ha lefagysz? A leggyakoribb kérdés, amit állandóan kapok az emberektől: Mi van, ha lefagyok? Ebben a modulban való életben működő és kipróbált módszereket adok, hogy ne keljen ettől félned többet. Csak nehogy át ess a ló túloldalára, és az legyen a baj, hogy túl sokat beszélsz (ez is lehet probléma).
 8. Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek? Nem spoilerezek. Ez a rész kicsit kakukk tojás a többi modul között, de elkerülhetetlennek éreztem, hogy belevegyem! Azt is ki fogom fejteni a videóban, hogy miért.
 9. Hogyan legyél humoros? Nincs olyan férfi, vagy nő, aki tagadná a humor fontosságát, a másik nemnél. A legtöbben azonban sajnos azt hiszik, hogy a humor nem egy tanulható dolog! SÚLYOS TÉVEDÉS! A humor 3 fajtájáról, és azok használatáról fogok beszélni, amit hosszú évek munkája alatt modelleztem le stand up comedy showkból, vígjátékokból, illetve a társaságomban lévő "poénzsák" srácoktól, akikkel bulikban, utazások során találkoztam.
 10. Hogyan mesélj történeteket? Hasonlóan a humorhoz, erről is mindenki tudja, hogy nagyon fontos, sőt elkerülhetetlen kellék ahhoz, hogy jó társaság legyél. Mindenki irigykedik azokra az emberekre, akik jól tudnak történetet mesélni, és mindenki árgus szemekkel figyeli, amikor beszél. Itt az alkalom, hogy te is közéjük tartozz!
 11. Útravaló. Itt pár tippet adok, hogyan tovább, ha már végig mentél az anyagon Egy rövid modul a sikered bebiztosításáról!

Hogyan legyél intelligens dumaguru?

Alap csomag

 • Bevezetés
 • Alapok
 • Az ismerkedés piramis
 • Aszertív kommunikáció
 • Önirónia
 • Hanglejtések
 • Mit csinálj, ha lefagysz? • Útravaló
 • Gyakorlati feladatlap a csomagban lévő modulokhoz
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia 

5 490 Ft

Hogyan legyél intelligens dumaguru?

Prémium csomag

 • Bevezetés
 • Alapok
 • Az ismerkedés piramis
 • Aszertív kommunikáció
 • Önirónia
 • Hanglejtések
 • Mit csinálj, ha lefagysz?
 • Mondjunk-e minden körülmények között igazat a nőknek?
 • Hogyan legyél humoros? 
 • Hogyan mesélj történeteket? 
 • Útravaló
 • Gyakorlati feladatlap a csomagban lévő modulokhoz
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia 

7 490 Ft

MEGRENDELÉS

Intelligens Ismerkedés
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el