Hogyan szerezd vissza az exbarátnődet?

Biztos vagyok benne, hogy fájdalmas volt számodra amikor szakítottak veled vagy elváltak tőled. Visszautasították és semmibe vették az érzéseidet, a romantikus tetteidet és a korábban megélt boldog pillanatokat, melyeket részben te okoztál kettőtöknek. Emlékszem, amikor elhagyott a szerelmem, és éjszakánként a laptopom mellett aludtam azt figyelve, hogy mikor megy fel Facebook-ra megosztani valamit vagy hogy hátha írt nekem üzenetet. Emellett napi két doboz cigarettát szívtam, és naponta ittam. Pontosan tudom, hogy milyen érzés... Sehol sem találtam megoldást... Ezért önmagamnak kellett kijárnom az utat.

Az emberek többsége, aki felkeres vagy különböző csatornákon tanácsot kér a barátnőjét szeretné visszahódítani. Több, mint 13 év és több száz kliensem tapasztalata alapján azt kell mondjam, hogy ez nem minden esetben érdemes, de igenis lehetséges, és sok esetben nagyon megéri! Ekkor viszont tenni kell érte, mert magától semmi nem fog megoldódni!


Ebben a programban elárulom neked korábbi szerelmed visszahódításának pontos lépéseit és egyeben arra is választ kapsz, hogy ennek van-e számodra értelme, és ha nincs akkor hogyan lépj gyorsan és sikeresen tovább.

Pontosan mit kapsz meg ebben az oktatóanyagban?

  • Megtanulod felmérni a helyzetet: Egyáltalán érdemes-e visszaszerezned Őt?
  • Ha igen, akkor min kell, hogy változtass?
  • Ha nem, akkor mit tanulhatsz a szakításból és mit kell tenned, hogy gyorsan és sikeresen túllépj rajta?
  • Lépésről-lépésre bemutatom az exbarátnő visszaszerzésének módszerét, amit nem csak én, hanem jópár kliensem sikerrel alkalmazott az utóbbi 13 évben.
  • Megtudod, hogy mik a leggyakoribb és legnagyobb hibák, amiket az emberek elkövetnek, amikor megkezdik a volt párjuk visszahódítását.
  • Elsajátíthatsz több módszert, aminek köszönhetően új emberként, új nézőpontokkal sokkal férfiasabb emberként tudsz viselkedni a volt pároddal, vagy az új kapcsolatodban.
  • Megmutatom, hogy ébredhetsz rá, hogy korábban mit rontottál el (ha volt ilyen) és hogyan tanulj belőle, hogy a ne kövesd el újra és újra ugyanazokat a baklövéseket.
  • BÓNUSZ: Végül elmondom, hogy amikor sikerült az exed visszaszerzése, akkor hogyan ne rontsd el! Ebben a pillanatban a legkönnyebb ugyanis elrontani. Erről még a témában jártasabb guruk sem beszélnek, pedig itt van a legnagyobb buktató.

100%-os pénzvisszafiztési garancia

TISZTÁZUNK VALAMIT: Garantálni nem tudom, hogy 100%-osan vissza tudjuk hódítani a szerelmedet. Bárki aki ilyet állít neked az HAZUDIK! Hogyha viszont megfogadod és alkalmazod a videókban elhangzottakat, akkor drasztikusan megnöveled annak az esélyét, hogy sikerüljön, azt garantálom!

Ennek ellenére 100%-os pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ha bármi miatt elégedetlen vagy és a vásárlástól számított 2 hónapon belül jelzed az elállási szándékodat, kérdés nélkül visszakapod az anyag árát!


Milyen formában kapod meg a Hogyan szerezd vissza az exbarátnődet? programot?

Megrendelés után kapni fogsz egy e-mail-t, amiben benne lesz egy link, ahol eléred a tréning videóit. A lejátszáshoz jelszót fog kérni a rendszer, amit szintén elküldünk neked. Semmire nem lesz szükséged tehát csak egy számítógépre vagy okostelefonra és egy internetkapcsolatra.

Mennyibe kerül a program?

8 990 Ft

MEGRENDELÉS

Intelligens Ismerkedés
Minden jog fenntartva 2020
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el